HR | EN

ISO BV

Inštitut za nutricionistiko se ukvarja z raziskovanjem in izobraževanjem na področju prehrane ter svetovanjem živilski industriji pri razvoju in primernem označevanju živil. Na inštitutu deluje raziskovalna skupina Zdrava prehrana, ki se med drugim ukvarja z raziskovanjem živil in hranilnih snovi, ki jih naše telo potrebuje za optimalno delovanje.

 

Inštitut je nosilec javnega raziskovalnega programa s področja prehrane. Poleg s strani države financiranih projektov sodelujemo tudi v več drugih raziskovalnih projektih za gospodarstvo. Ponosni smo, da preko polovice vseh naših prihodkov predstavljajo neproračunski viri.

izobrazevanje nutrisOrganiziramo različna izobraževanja na področju prehrane - od delavnic do strokovnih konferenc. Posebej se posvečamo industriji, s čimer želimo podpirati razvoj zdravju bolj koristnih živil ter potrošniku prijazno označevanje izdelkov. Že več sto udeležencev je naša izobraževanja ocenilo kot odlična in izjemno uporabna. Izobraževanja organiziramo na najbolj aktualnih področjih našega delovanja, predvsem pa smo specializirani za označevanje živil in prehranskih dopolnil ter uporabo prehranskih in zdravstvenih trditev. Pri tem se povezujemo z državnimi inštitucijami in zunanjimi strokovnjaki.

gumb preberi_vec